Kahramanmaraş Depremi Yardımlarımız

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremler, 10 ilimizi etkiledi. Depremlerde binlerce bina yıkılırken, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği, yaşanan depremin ardından acil yardım çalışmaları başlattı.

Kahramanmaraş Depremi Yardımlarımız

Tüm ülkemizi üzüntüye boğan ve son yüzyılın en büyük felaketlerinden olduğu söylenen Kahramanmaraş merkezli depremde yardım faaliyetimiz.

Kahramanmaraş Merkezli on ilimizi kapsayan deprem felaketi

Son yüzyılın en büyük felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş merkezli ardarda meydana gelen depremler neticesinde on ilimizi kapsayan ve milyonlarca kişiyi etkileyen deprem herkezi derinden üzmüştür.

Derneğimiz felaketin İlk gününden itibaren tüm şubelerine acil olarak deprem bölgesine yardım gönderilmesi hususunda görüşmeler yapmıştır. Genel merkezimiz koordinasyonunda hazırlanan yardım tırlamız, yanında üyelerimiz ve gönüllülerden oluşan ekiple yola çıkarılmıştır. Sadece toplanan yardımların gönderilmesiyle yetinilmemiş deprem bölgesinde bazı lokasyonlarda yardım noktaları kurularak, yardımların en sıhhatli şekilde depremzedelere ulaştırlması sağlanmıştır. Bunun yanında depremde evlerini kaybeden depremzedelere konteynırlar temin edilmiş ve içine yaşam malzemeleri koyularak bir ailenin asgari ölçüde barına bileceği şekle getirilmiştir.

Bu organizasyonda görev alan, başta maddi ve manevi, ayni ve nakdi destekte bulunan hayırseverler ile deprem sahasında bil fiil çalışan üyelerimiz ve personelimize teşekkür ederiz.